Zoetis.com uses cookies to improve your experience when browsing our website. By continuing to use this site, you are agreeing to their use. To find out more, view our cookie policy as well as our privacy policy.

Zoetis collega’s en koe
Zoetis in België

Zoetis is de wereldleider in dierengezondheidszorg. We focussen ons op de noden van iedereen die dieren grootbrengt en ervoor zorgt.

We zijn gepassioneerd over het begrijpen en het aanpakken van de échte uitdagingen waarmee landbouwers en gezelschapsdiereneigenaars mee geconfronteerd worden en reiken hen hierbij ’s werelds meest innovatieve en effectieve producten én oplossingen aan 

Maar wat maakt ons nu anders dan de andere bedrijven? Het antwoord is makkelijk – bij Zoetis, maken onze Collega’s het verschil. Zij zijn de motor achter ons succes. Ongeacht je functie, je zal altijd een verantwoordelijkheid dragen. Je krijgt de opportuniteit om te werken in een diverse en inclusieve omgeving, de mogelijkheid om te leren en om te groeien en de kans om een impact te maken op onze bedrijfsvoering en op onze klanten. Of je dit nu doet door huisdieren te helpen langer en gezonder te leven of je helpt met veilige en betaalbare voeding te garanderen voor mensen door een gezondere veestapel. We brengen waarde in de wereld en we hopen dat je ons hierbij wil vergezellen.

Aanbevolen locaties

Zoetis Benelux

Mercuriusstraat 20, 1930
Zaventem, Belgium
02/746.80.11

Recente vacatures

Loading...